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International Symposium on Lactic Acid Bacteria (LAB9)Applied and environmental microbiology (Print). 2008, Vol 74, Num 15, pp 4589-4781, issn 0099-2240, 192 p.Conference Paper

Etude comparative des propriétés biologiques et de la structure fine de Streptococcus lactis et ses mutantsBESPALOVA, I. A; KOCHKINA, I. M; PYATNITSYNA, I. N et al.Mikrobiologija (Moskva). 1987, Vol 56, Num 4, pp 656-660Article

Proteolytic systems in lactic acid bacteria = Les systèmes protéolytiques des bactéries lactiquesLAW, B. A; KOLSTAD, J.Antonie van Leeuwenhoek. 1983, Vol 49, Num 3, pp 225-245, issn 0003-6072Article

Lactic acid bacteria in murcha and ragi = Les bactéries lactiques du murcha et du ragiHESSELTINE, C. W; RAY, M. L.Journal of applied bacteriology. 1988, Vol 64, Num 5, pp 395-401, issn 0021-8847Article

Die Mikroflora des Sauerteiges. XVII. Mitteilung : Weitere Untersuchungen über die Zusammensetzung und die Variabilität der Mikroflora handelsüblicher Sauerteig-Starter = La microflore des pâtes fermentées. 17ème communication : Etude approfondie sur la composition et la variabilité de la microflore des levains lactiques de boulangerie industrielle = The microflora of sourdough. XVII. Communication : Bacterial composition of commercial sourdough startersSPICHER, G.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1984, Vol 178, Num 2, pp 106-109, issn 0044-3026Article

Quantitation of bacterial interactions using the spiral plater and membrane filters = Quantification des interactions bactériennes, en utilisant l'ensemencement en spirales sur plaque et la filtration sur membraneSHELAIH, M. A; WINKEL, S. A; OKIGBO, O. N et al.Journal of dairy science. 1985, Vol 68, Num 3, pp 609-612, issn 0022-0302Article

Plasmidmuster milchwirtschaftlich genutzter Starterkulturen = Profils des plasmides des levains lactiques mésophiles = Plasmid profiles of mesophilic dairy starter culturesANDRESEN, A; GEIS, A; KRUSCH, U et al.Milchwissenschaft. 1984, Vol 39, Num 3, pp 140-143, issn 0026-3788Article

Proteolytic systems of lactic acid bacteriaSAVIJOKI, Kirsi; INGMER, Hanne; VARMANEN, Pekka et al.Applied microbiology and biotechnology. 2006, Vol 71, Num 4, pp 394-406, issn 0175-7598, 13 p.Article

Protoplast formation and regeneration in lactic streptococci = Formation et régénération de protoplaste chez les streptocoques lactiquesFUJITA, Y; OKAMOTO, T; IRIE, R et al.Agricultural and biological chemistry. 1983, Vol 47, Num 9, pp 2103-2105, issn 0002-1369Article

The lactic acid bacteria, the food chain, and their regulationWESSELS, Stephen; AXELSSON, Lars; HANSEN, Egon Bech et al.Trends in food science & technology (Regular ed.). 2004, Vol 15, Num 10, pp 498-505, issn 0924-2244, 8 p.Article

Lactobacilli evolve by cumulative DBA degenerationBRINGEL, Francoise; HUBERT, Jean-Claude.Le Lait (Print). 2004, Vol 84, Num 1-2, pp 25-32, issn 0023-7302, 8 p.Conference Paper

RECHERCHES SUR LES BACTERIES LACTIQUES HALOTOLERANTES IMPLIQUEES DANS LA FERMENTATION DE LA SAUCE DE SOJA. IV. ELIMINATION DE L'ACIDE LEVULINIQUE DE L'HYDROLYSAT ACIDE DE SOJA DELIPIDE PAR TETRACOCCUS SP NO 100JOSE H; SUGIMORI T.1972; J. FERMENT. TECHNOL.; JAP.; DA. 1972; VOL. 50; NO 8; PP. 528-535; ABS. ANGL.; BIBL. 19REF.Serial Issue

INFLUENCIA DE UN LIOFILIZADO DE FERMENTOS LACTICOS SOBRE LA DIGESTIBILIDAD DE LA FIBRA BRUTA EN AVES = INFLUENCE DE FERMENTS LACTIQUES LYOPHILISES SUR LA DIGESTIBILITE DE LA CELLULOSE BRUTE CHEZ LES OISEAUXGALVEZ MORALES DN; FERMANDEZ ALCALDE DS.1972; AN. INST. INVEST. VETER.; ESP.; DA. 1972; VOL. 22; PP. 59-72; BIBL. 5 REF.Article

Advanced molecular tools for the identification of lactic acid bacteriaBEN AMOR, Kaouther; VAUGHAN, Elaine E; DE VOS, Willem M et al.The Journal of nutrition. 2007, Vol 137, Num 3S, issn 0022-3166, 741S-747S, SUPArticle

Activites anti-bacteriennes des bacteries lactiques isolees d'ateliers fermiers de salaisonYAAKOUBI, K; AMMOR, S; HAYDERSAH, J et al.Viandes et produits carnés (Aubière). 2006, pp 175-176, issn 0241-0389, 2 p., HSConference Paper

Les bactéries lactiques dans le milieu des viandes et produits carnés. 2e partie : aspects technologiquesMEKHTICHE, Leïla.Bulletin de liaison du CTSCCV. 2004, Vol 14, Num 3, pp 23-32, issn 1162-0676, 10 p.Article

The Lactic Acid Bacteria Genome projectMILLS, D. A.Journal of food science. 2004, Vol 69, Num 1, pp FMS28-FMS30, issn 0022-1147Conference Paper

Extracting phylogenetic information from whole-genome sequencing projects: the lactic acid bacteria as a test caseCOENYE, Tom; VANDAMME, Peter.Microbiology (Reading). 2003, Vol 149, pp 3507-3517, issn 1350-0872, 11 p., 12Article

A multiple strain starter for water-buffalo Mozzarella cheese manufacture = Un levain mixte pour la fabrication de fromage Mozzarella à partir de lait de bufflessePARENTE, E; VILLANI, F; COPPOLA, R et al.Le Lait (Print). 1989, Vol 69, Num 4, pp 271-279, issn 0023-7302Article

A naturally buffered bulk retentate starter from ultrafiltered milkMISTRY, V. V; KOSIKOWSKI, F. V.Journal of dairy science. 1986, Vol 69, Num 4, pp 945-950, issn 0022-0302Article

Incidence of nitrite-depleting lactic acid bacteria in cured meats and in meat starter cultures = Présence des bactéries lactiques assimilant les nitrites dans les viandes salées et dans les levains pour produits carnésDODDS, K. L; COLLINS-THOMPSON, D. L.Journal of food protection. 1984, Vol 47, Num 1, pp 7-10, issn 0362-028XArticle

Method for growth and purification of bacteriophage 643 on Streptococcus lactis ML3 = Méthode d'obtention et de purification d'un bactériophage 643 sur Streptococcus lactis LM3LYTTLE, D. J; PETERSEN, G. B.Applied and environmental microbiology (Print). 1984, Vol 48, Num 1, pp 242-244, issn 0099-2240Article

Evolutionary genomics of lactic acid bacteriaMAKAROVA, Kira S; KOONIN, Eugene V.Journal of bacteriology. 2007, Vol 189, Num 4, pp 1199-1208, issn 0021-9193, 10 p.Article

Antilisterial activity of lactic acid bacteria isolated from rigouta, a traditional Tunisian cheeseGHRAIRI, T; MANAI, M; BERJEAUD, J. M et al.Journal of applied microbiology (Print). 2004, Vol 97, Num 3, pp 621-628, issn 1364-5072, 8 p.Article

Exopolysaccharides from lactic acid bacteria: perspectives and challengesWELMAN, Alan D; MADDOX, Ian S.Trends in biotechnology (Regular ed.). 2003, Vol 21, Num 6, pp 269-274, issn 0167-7799, 6 p.Article

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